Mit érdemes vinni egy fesztiválra?
Gondolok itt arra, hogy mi az ami hasznos lehet és mi az amit inkább hagyjak otthon ha fesztiválra indulnék. Ez kb egy 5 napos fesztivál azt hiszem.
Tehát lényegében a kérdésem az, hogy mivel érdemes "felszerelkeznem" indulás előtt?
Gyakorlott fesztiválozók válaszát várom! :)
Laposüveg, vibrátor, füvescigi. :D
Nem járok fesztiválokra, de szerintem elég, ha jó sok pénzt viszel magaddal, amit mindig magadnál tartasz.
tisztálkodás: alap dolgokon kívül nagyon ajánlóm a nedves törlőkendőt, az életet menthet. én össze szoktam gyűjteni év közben a kis termékmintákat (sampon, arckrém, stb) rengeteg helyet spórolok vele,és általában összegyűlik annyi h semmi mást nem is kell vinnem. naptejet mindenképp vigyél. érdemes vinni egy sapkát, akkor is, ah alapból nem hordasz. egy strandkendőt, egy cicanadrágot-hidegben nagyon jól jön a többi ruhád mellé.
legyen nálad 1-2 üres ásványvizes üveg. esőkabát, ha sok a helyed, akkor gumicsizma. légmentesen zárható tasakban mindig legyen tiszta ruhád, a sátor és vele együtt a táskád is hiperkönnyen beázik.. mindenből csak olyat vigyél,amit nem sajnálsz, ha elszakad, örökre bemocskolódik, tönkre megy, ne adj isten: ellopják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!