Mit csináljak hogy ne haragudjon rám a barátnőm?
Figyelt kérdés
Egy lánnyal összeismerkedtem az interneten. Nagyon jóba vagyunk. ( én is lány vagyok szóval csak a barátnőm még mielőtt valaki félreértené) Szóval a minap arról beszéltük msn-en hogy levelezhetnénk "igazi" levéllel is.Én nem nagyon írtam rá semmit. De aztán egyre többet szóba jött és elmondtam neki hogy a szüleim nem nagyon örülnének neki ha így ismeretleneknek kiadom a lakcímemet. Ezt meg is értette és igazat adott benne sőt mondta hogy az anyukája is mondta neki. Szóval írta hogy akkor nem fogunk így levelezni. Eddig minden rendben ment de mind a ketten fent vagyunk a hotdog-on és csináltunk profilt is. A profilomra sem írtam ki a rendes nevem mert azért még is egy közösségi oldal ráadásul a vezetéknevem nem épp olyan gyakori mint pl. a Kovács. Szóval neki elmondtam az igazi nevemet és tényleg az igazit mondtam el neki mert megbízom benne és már nem pár napja beszélünk egymással. Most valószínűleg azt hiszi hogy nem akartam neki elmondani a nevemet mert nem szeretem kiadni az adataimat. Hogyan magyarázhatnám el neki hogy igazat mondtam? Igazam van abban hogy nem írtam ki a hotdogra a nevemet? vagy túl óvatos lennék? Mit mondjak neki?2009. szept. 6. 19:20
1/1 anonim 

válasza:

Nem tudom hogy milyen oldal ez a hotdog de sokan kiirják a nevüket nem hinném hogy bármi bajod származna ebből de ha te nem akarod kiirni nem kell.A bnődnek hogy nem szereted kiadni az adataidat nyilvánosan csak azoknak akikben MEGBI'ZOL.Ebből sztem leveszi a lapot hogy neki igazat mondtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!