Én egy 12 éves lány vagyok és ha hazaérek a suliból csak én vagyok otthon.Hangokat hallok ugy gondolom hogy nem csak én vagyok a házban.
Magamnak beszélek minél hangosabban hogy csk a saját hangom halljam.
A TV-nél csinálom a leckét és a tv-t minél hangosabbra veszem hogy csak azt halljam.
És amikor Hazaértek a szüleim az nagyon de nagyon nagy megkönnyebülés.
Ez normális dolog?
2009. szept. 6. 18:43
1/7 anonim válasza:
masztizz eggyet
2009. szept. 6. 18:48
2/7 anonim válasza:
Lehet elkeserítelek, de ezek a skizofrénia első jelei.
2009. szept. 6. 19:21
3/7 anonim válasza:
21 vagyok és én is félek egyedül itthon, de csak este, sötétben mondjuk hangokat nem hallok. sok horrort nézel? mert nálam pl azok hozzák ki ezeket a dolgokat :) ha annyira félsz akkor zárd az ajtót, esetleg hagyd a zárban a kulcsot ha az jobban megnyugtat
2009. szept. 6. 19:30
4/7 anonim válasza:
Gyerekkori rossz élmény..
Ne menekülj a félelem elől, hanem éldd átt. éld átt a félelmet. maradj Tudatos és érezd a testedben a félelmet. és így el kell múlnia előbb utóbb..
Az is lehet hogy csak fél óra múlva veszed észre a hatását, de tuti bejön.
2009. szept. 6. 19:31
5/7 anonim válasza:
megdöbbentő, hogy hányan vannak így ezzel, az én ismerettségi körömben is. szerintem nincs jól, ha nagyon zavar, akkor pszichológustól kell segítséget kérni.
2009. szept. 6. 20:53
6/7 A kérdező kommentje:
nem nézek horrort de am én nem a betörőkre értettem hanem izé hogy is mondjam nem mindenki hisz benne de én a szellemekre gondoltam...
multkor ugy láttam mintha megremegett volna a párnám
de lehet csak képzeltem
2009. szept. 11. 19:33
7/7 anonim válasza:
Szia! Van ilyen. És ne ijedj meg teljesen normális vagy ettől. A biblia szerint intenzív szellemvilág van körülöttünk. amik lehetnek jók (pl angyalok) illetve rosszak is. A gyümölcsök (félelem) alapján ez egyérteleműen gonosz szellem. Ennek nagyon sok oka lehet. Az is előfordulhat például, hogy olyan tárgyak vannak a lakásban amik hamis valláshoz kötődnek. (pl okkult könyvek, jósláshoz használt tárgyak stb)Ha van ilyen ezeket ki kell dobnod. Nem akarok találkozásokba bocsátkozni. A teljes megoldáshoz keress fel egy teljes bibliai gyülekzetet, ahol segíteni tudnak. Javaslom hit gyülekezetét, ahol nagyon sok embernek segítettek már hasonló problémákban is: [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!