Hogyan kell opponensi véleményt írni?!
Figyelt kérdés
OTDK-ra hívtak opponálni, de mèg szakdolgozatot se írtam soha, és teljesen magamra hagytak, nem tudom, hogy mi ennek a menete!2013. febr. 12. 15:43
1/5 anonim válasza:
Látom elég régi kérdés... Én most kerültem hasonló helyzetbe, te hogy oldottad meg végül?
2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Nem tudom, hogy aktuális-e még, de hátha másnak jó lesz. Én első körben végigvettem a formai dolgokat (hivatkozások pontossága, helyesírás, mondatszerkesztés stb.). Ezután végignéztem az irodalmakat, hogy pontosan hivatkoztak-e rájuk, azt állította a hivatkozott szerző amit, megfelelő az irodalom, kellőképpen elemző-e a munka, van-e önálló tudományos eredmény. Végül pedig magam is vitába szálltam a következtetésekkel.
2014. jan. 12. 00:32
3/5 A kérdező kommentje:
Egyébként a többi opponens a formai dolgokra ment rá, illetve a szerkezetet boncolgatta, a harmadik fázisba egyik se jutott el, szóval elégnek elég, de az igényes véleményhez kell az, hogy szakmai szempontból is bíráld.
2014. jan. 12. 00:34
4/5 anonim válasza:
Szégyen, hogy még szakdolgozatot soha nem író embereket jelölnek ki tudományos munka ellenőrzésére...
5/5 anonim válasza:
Ez engem is meglep. De az OTDK nem egy nagy event. Annak állítják be, de nem az. Ezt az tudja, aki már vett rajta részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!