Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hová szabad hirdetést kirakni,...

Hová szabad hirdetést kirakni, ahol el is olvassák. Pl boltajtó, buszmegálló? ( győr környéke)

Figyelt kérdés
interneten is hirdetem pl babakocsi, de hát egy csomó ember nem netezik.
2009. szept. 6. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Boltok, védőnői rendelők, orvosi rendelők hírdetőtáblái. Utcán tilos elvileg hírdetéseket kitenni (pl. lámpaoszlop), mert büntetnek érte. Én most az SZTK-ban a terhesgondozóban kirakott hírdetőtáblán is sok babakocsis, babaruhás hírdetést láttam.
2009. szept. 6. 15:44
 2/3 anonim ***** válasza:
71%
Én villanyoszlopokra plakátoltam az elveszett állatomat egy kis vidéki településen. kisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy szabad-e vagy sem, az fontosabb volt, hogy az állatom meglegyen. szerintem rakd csak ki villanyoszlopokra, legfeljebb letépkedik. jó sokat rakj fel.
2009. szept. 6. 15:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Közterületre nem rakhatsz hirdetést, semmilyen formában. Csak is önkormányzati engedéllyel rakható ki. Elméletilegmég buszmegállóba sem lehet rakni reklámot. Sem engedéllyel, sem engedély nélkül. Természetesen hirdetések között is van különbség, hogy valaki gazdasági reklámtevékenységre akarja használni a közterületet vagy pedig a házikedvencét akarja megtalálni. Persze rakhatsz fel oszlopokra, csak nehogy észrevegyék a közterületesek :D. Én szerintem a legjobb hirdetési módszer a szórólapozás, internet, ha van buszsofőr ismerősőd kérd meg h ragasszon egyet a busz ablakára, újság, valamint a tv. (tv-re a kékduna infót értem) remélem tudtam segíteni.
2009. okt. 1. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!