Alt+num3=♥ Ezt nem értem, szóval a laptopomon van alt de nincs num, és így nem tok szívet csinálni. De akkor hogy lehet? Vagy hol keressem a num-ot, mert én sehol sem látom rajta.
Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 13:51
1/10 anonim válasza:
az enyémen van
Ha nincs numerikus billentyűzeted, akkor billentyűparanccsal nem tudsz, csak beillesztéssel.
2/10 anonim válasza:
Bocsi hogy kérdezek de milyen az a "NUM'? Hogy néz ki a billentyű? Vagy ez a teljes neve? Honnan tudom megállapítani hogy nekem van e ?
3/10 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ!
utolsónak:
nem tudom,apum rendes szg-jén olyan van,hogy num lock(rá van írva a billentyűre) az enyémen meg olyan van,hogy az F11 alá van írva téglalapba,hogy num és egy lefelé nyíl.
Én sem értem ezt:(
2009. szept. 6. 14:08
4/10 anonim válasza:
Én írtam ezt a megoldást az előző kérdésnél.
Megpróbálom egy képpel megmutatni ,hogy melyik a numerikus billentyűzet(így a legkönnyebb szvsz):
☺ ☻
5/10 anonim válasza:
Fn billentyű (funkcióváltó) a laptopon és NumLock bekapcsolása. Ekkor a billentyűzet bal oldala (kb. U-J-M billentyűktől jobbra) "numerikus billentyűzetként" fog funkcionálni (rá is van írva). Ott tudod használni.
7/10 anonim válasza:
laptopon van olyan elvileg hogy "FN"
FN+F11=num lock
csak el nem felejtsd utána visszaállítani! :D
0ert 2ü3/nben így f6gsz írn5 ,D
10/10 anonim válasza:
Ez komoly, amikor írom a választ, megjelenik a szív, de ha elküldöm, ott már nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!