Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megéri kamionozni?

Megéri kamionozni?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon foglalkoztat, hogy kamionos leszek, úgy hallottam hogy igencsak jó benne a pénz, mit gondoltok?

Megéri? Mennyit lehet ezzel keresni? Nehéz?

2013. febr. 11. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a családtól nehéz távol lenni.
2013. febr. 11. 20:17
 2/6 anonim ***** válasza:
a kamionozásnak egy baja van az hogy mindig időre kell menni
2013. febr. 11. 20:22
 3/6 anonim válasza:
67%
nekem van kamionos ismerősöm, és a belföldi kamionosok nem keresnek nagyon jól, és van olyan hogy hetekig távol vannak a családtól és van olyan hogy hetekig nincs munkájuk, persze ez a cégtől függ,hogy mennyire megy. a nemzetközi kamionos dologhoz viszont külön papírok kellenek hogy kimehess külföldre, ők jobban keresnek, de ők is sokáig távol vannak, és most keresel valamit, alapból neked kell venned ennivalót/innivalót/esetleg cigit, ez mind mind pénz.. :)és itt is az a helyzet mint a belföldinél, hol van munka, hol nincs ..
2013. febr. 11. 20:24
 4/6 anonim válasza:

ha belföldön vagy, hát. megéri.

ha külföldön vagy, megéri, de a távolság általában probléma.

tulajdonképpen megéri, csak nem mindegy mit fuvarozol. sztem a buszsofőr jobban megéri. INKÁBB buszsofőr. mindig van munka, fizetett szabadság, ingyen buszozás az egész pereputtynak. :D

2013. febr. 11. 20:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Megéri?

Nem igazán, ha ebből akarsz meggazdagodni akkor nem ez a megfelelő szakma

Mennyit lehet ezzel keresni?

Keveset: 120000-300000 FT, ha kapsz egy szép büntetést mínusszal is kezdődhet a fizetésed

Nehéz?

Hát nem könnyű

2013. febr. 13. 07:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Én sofőrnek tanultam, jelenleg még államvizsgát, és negyedik osztályt csinálom, utána mék hajtani...

Hogy megéri e? nekem igen... 300ezer kb mennyi euró, olyan hat hétszáz durván, vagy nemtom... na mindegy, nekem ez azért elég mert én örök életemben csak spóroltam h legyen kenyerem másnap... gondolom az ember ha zsákol, vagy vécét pucol, vagy ezaz amaz... ott max 100ezer, nekem ezért éri majd meg :D nem olyan rossz pénz az a 300000 :D

2013. jún. 27. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!