Valaki küldene pár linket ahol magyar kpop-os +18-as yaoi történetek vannak?
xdd tudtam h valakinek lesz alatta ilyen kérdése:D Akiknek a kérdés szól azok értik^^ Am koreai popos idolokról kitalált történetekről van szó és a yaoit nm magyarázom el, mert aki nm tudja, azok valószínűleg nem szeretik a kpopot és innentől lényegtelen;)
Kérdező én annyira nm vagyok oda az ilyenekért, de itt van két oldal ami tetszhet neked:) Az elsőn nincsen túl sok történet, de a semminél több;)
ez egy Shinee fici 40 részes én nagyon imádom *-* szerintem ha egyszer belekezdesz nem fogod tudni abbahagyni rengetegszer elovastam már :D Jonghyun x Taemin
ez pedig egy Super Junioros fici szerintem ez is nagyon jó volt de nincs benne annyi +18-as rész mint a másikban :P
ha valamelyik tetszett elmondanád a véleményed? kíváncsi lennék rá :)
Szia. Én most kezdtem el irni egy UKiss-es ficit. yaoi és előbb utóbb +18-as lesz.:)
remélem tetszeni fog.:) és egy véleményezésnek nagyon tudnék örülni.*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!