Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Pletykásnak tartod magad?

Pletykásnak tartod magad?

Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 22:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem inkább visszahúzódó szótlan
2009. szept. 5. 22:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
NEM! Na jó, néha egyszer kétszer elárulok ezt-azt, de alapvetően NEM
2009. szept. 5. 22:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nem, és elitélem azt aki elmond fontos dolgokat, megtörtént már velem ilyen, nem orditottam le a csajt, legszivesebben félholtra vertem volna, de csak hagytam, azóta nem bizom az emberekben..
2009. szept. 5. 23:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen igen. Ez van. De nem is tagadom, sőt, volt, hogy mondtam is egy barátnőmnek, hogy ezt most jobb lesz, ha nem folytatja, mert úgysem bírom megtartani magamnak az infót. :O
2009. szept. 5. 23:43
 5/8 A kérdező kommentje:

én valahogy ugy vagyok vele, h néha ki vagyok éhezve egy kis pletykára, csak hogy halljam az ujságokat, ne legyek lemaradva. izgi dolgokat hallani néha...

de mindig rezervával veszem, és terjeszteni nem szoktam, csak a férjemnek mondom, hogy "képzeld...." de ot annyira nem érdekli, h nem is figyel rám, szoval koztunk marad:)kitalálni meg eszembe sem jutna:)

2009. szept. 5. 23:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Az attól függ, hogy kiről van szó.

Ha az egyik legjobb barátomról pletykálkodnak és a fülembe jut, akkor tovább adom neki.

De ha csak két-három ember közt van egy közös titok, akkor azt megtartom magamnak.

2009. szept. 6. 00:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Jaj, én nagyon nem vagyk pletykás pedig kicsit sem vagyok visszahúzódó típus.

Azért nem pletykálok, mert: ha olyas vkiről van szó, akit kedvelek és fontos nekem, akkor miatta nem, mert nem akarok neki rosszat.

Ha pedig olyan személyről, aki nem fontos nekem, akkor azért nem mert nem érdekel az infó. 1. oda se figyelek. 2. ha mégis, akkor meg sem jegyzem, amit mondanak 3. kicsit sem érdekl, hogy mi van egy olyan személlyel, aki semmit nem jelet számomra.

2009. szept. 6. 00:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy senki nem pletykás, a pletyka mégis él és virul. :D
2009. szept. 6. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!