Pletykásnak tartod magad?
én valahogy ugy vagyok vele, h néha ki vagyok éhezve egy kis pletykára, csak hogy halljam az ujságokat, ne legyek lemaradva. izgi dolgokat hallani néha...
de mindig rezervával veszem, és terjeszteni nem szoktam, csak a férjemnek mondom, hogy "képzeld...." de ot annyira nem érdekli, h nem is figyel rám, szoval koztunk marad:)kitalálni meg eszembe sem jutna:)
Az attól függ, hogy kiről van szó.
Ha az egyik legjobb barátomról pletykálkodnak és a fülembe jut, akkor tovább adom neki.
De ha csak két-három ember közt van egy közös titok, akkor azt megtartom magamnak.
Jaj, én nagyon nem vagyk pletykás pedig kicsit sem vagyok visszahúzódó típus.
Azért nem pletykálok, mert: ha olyas vkiről van szó, akit kedvelek és fontos nekem, akkor miatta nem, mert nem akarok neki rosszat.
Ha pedig olyan személyről, aki nem fontos nekem, akkor azért nem mert nem érdekel az infó. 1. oda se figyelek. 2. ha mégis, akkor meg sem jegyzem, amit mondanak 3. kicsit sem érdekl, hogy mi van egy olyan személlyel, aki semmit nem jelet számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!