Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az átlag ember ismeri a Google-t?

Az átlag ember ismeri a Google-t?

Figyelt kérdés

Minden második kérdés olyan,amit csak be kéne írni az okos kis keresőbe és pár pillanat alatt meg lenne a válasz... e helyett itt szenvednek vele, és csodálkoznak,ha kiröhögik őket...

Komolyan nem értem.

2013. febr. 9. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is sokszor szembesülök ezzel. A vicc az, hogy sokszor csak a kérdés kiírása több időt vesz el, mint a google-ön a megkeresése. Erre még rájön a válaszra várakozás. Elképesztően lusták az emberek. És persze hülyék is.

Amúgy van egy jó "módszer", felhívni erre a figyelmet:

[link]

remek kis honlap :)

2013. febr. 9. 20:01
 2/6 A kérdező kommentje:

Na ezaz!

De ha lusta valaki,nem a kevésbé időigényes módszert kéne választani?

Komolyan,a logika a kicsi,zöld,nagyszemű béka segge alatt van...

2013. febr. 9. 20:12
 3/6 anonim válasza:
100%
Hát igen lusták. Én azt imádom mikor valaki kiírja.: "Miért nem nő a hajam?" vagy "Miért vagyok pattanásos?" és most mit várnak? Mindenki szuperdoki azt egyből megmondja mibaja van?.. És pont ezek a kérdések amit szinte minden 2. ember megkérdez és ott vannak a válaszok, de még arra is lusták, hogy azt elolvassák...
2013. febr. 10. 00:16
 4/6 A kérdező kommentje:

Volt olyan,hogy néztem az egyik sport kategóriát és az első oldalon konkrétan minden második kérdés ugyanaz volt,csak más sorrendbe tették a szavakat.. Ahelyett,hogy kipróbálná,bambulja a gépet és másoktól várja a választ,hogy neki (akit egyébként nem ismernek) jó lesz e az adott tevékenység.... ennek mi értelme???

Az én kedvenc kérdésköröm: 'Vajon most terhes vagyok?' vagy 'Elvesztettem a szüzességem?'

Komolyan,mintha az emberek totál hülyék lennének!.. ezer és egy szakoldal van,ami ezzel foglalkozik...ráadásul ott a suli!!ahol konkrétan meg kell ezt tanulni..és mégse...hihetetlen...

2013. febr. 10. 00:43
 5/6 anonim válasza:
"Komolyan,mintha az emberek totál hülyék lennének!" Sajnos azok is! :/ Lehet az ember először nem gondolná, de több hülye van, mint normális néha úgy érzem. Ez is bizonyítja! [link]
2013. febr. 10. 09:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Ohh, megtanulok én is így fogalmazni...öröm volt olvasni...
2013. febr. 10. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!