Az átlag ember ismeri a Google-t?
Minden második kérdés olyan,amit csak be kéne írni az okos kis keresőbe és pár pillanat alatt meg lenne a válasz... e helyett itt szenvednek vele, és csodálkoznak,ha kiröhögik őket...
Komolyan nem értem.
Igen, én is sokszor szembesülök ezzel. A vicc az, hogy sokszor csak a kérdés kiírása több időt vesz el, mint a google-ön a megkeresése. Erre még rájön a válaszra várakozás. Elképesztően lusták az emberek. És persze hülyék is.
Amúgy van egy jó "módszer", felhívni erre a figyelmet:
remek kis honlap :)
Na ezaz!
De ha lusta valaki,nem a kevésbé időigényes módszert kéne választani?
Komolyan,a logika a kicsi,zöld,nagyszemű béka segge alatt van...
Volt olyan,hogy néztem az egyik sport kategóriát és az első oldalon konkrétan minden második kérdés ugyanaz volt,csak más sorrendbe tették a szavakat.. Ahelyett,hogy kipróbálná,bambulja a gépet és másoktól várja a választ,hogy neki (akit egyébként nem ismernek) jó lesz e az adott tevékenység.... ennek mi értelme???
Az én kedvenc kérdésköröm: 'Vajon most terhes vagyok?' vagy 'Elvesztettem a szüzességem?'
Komolyan,mintha az emberek totál hülyék lennének!.. ezer és egy szakoldal van,ami ezzel foglalkozik...ráadásul ott a suli!!ahol konkrétan meg kell ezt tanulni..és mégse...hihetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!