Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi oldja legjobban vagy...

Cselőtei Ádám kérdése:

Mi oldja legjobban vagy leggyorsabban a vasat? esteleg leggyorsabban vágja? Méretre, flexen kívül! van e valami vegyszer vagy akármi amivel leöntöm és rövid időn belül eltünteti vagy nem tudom..

Figyelt kérdés

2013. febr. 9. 08:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Mert?

Plazmavágo elég gyorsan vágja!

2013. febr. 9. 09:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Lángvágóval , vagy plazma vágóval , esetleg vízsugaras vágóval gyorsan el lehet vágni . A legkönnyebb szerezni lángvágót .

Tv-ben láttam , hogy kísérleteztek , hogy mivel lehet vasat szétmaratni . Ők úgy csinálták , hogy csili szószt öntöttek a vashoz , és áramot vezettek bele ( 220v-ot ) . 10 perc alatt elmarta a vasat .

2013. febr. 9. 10:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! de én valami kéziszerszámra gondoltam a plazma vágó az nem rossz csak nagyon drága!:)vascsövek gyors darabolására kellene jobban mondva méretre vágására
2013. febr. 10. 12:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Oda a flex a legjobb 1mm-res koronggal . Vagy esetleg orrfűrésszel is lehet vágni .

Lángvágóval is gyorsan lehet vágni , de azzal nem lehet pontosan vágni , és durva lesz a felülete , ezért szerintem ez kilőve . A plazma borzasztóan drága ezért ez se nyerő .

2013. febr. 10. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!