Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit rajzoljak a matek füzetem...

Mit rajzoljak a matek füzetem elejére?

Figyelt kérdés

8.os vagyok és kell rajzolni valamit a matekfüzet elejére.küldhettek linket is.

És irhattok valami matekkal kapcsolatos idézetet is.

14/l

2009. szept. 5. 15:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én egy dobókockát rajzolnék rá.Bár azt nem mondtad hogy a matekkal kell-e kapcsolatban lennie.Esetleg még vonalzókat is rajzolhatsz rá pl egy 3szög alakú és egy egyenes és mellé még egy ceruzát.Vagy egy statisztikát és mellé egy vicces tanárt aki épp magyarázza ezt a képet.Nekem ezek jutottak hirtelen eszembe.
2009. szept. 5. 15:36
 2/8 anonim ***** válasza:
57%

Előző vagyok valami ilyesmire gondoltam

[link]

[link]

2009. szept. 5. 15:37
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

[link]

Én valami ilyesmit rajzolnék vagy valami ilyet. Eset.eg valamit ami közel áll hozzám.

Idézet:

A matematika annyira komoly szakterület, hogy egyetlen alkalmat sem szabad elmulasztanunk arra, hogy szórakoztatóbbá tegyük.

Akinek gondot okoz, hogy a bonyolult választási matematikát kövesse, azzal vigasztalódhat, hogy a politikusoknak és a bíróknak sem megy jobban.

Ez itt most gyök, vagy a számok beálltak az eső elől?

Én valami ilyet választanék mert a matekot utálom és legalább valami vicces lenne rajta. Nekem a 3. tetszik a legjobban.:) De ha komolyabbat keresel akkor itt a link.

[link]

2009. szept. 5. 15:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Én egy körzős virágot rajzolnék, ügyelve, hogy azért a lapokat ne szúrjam át :) (Tennék egy reklámújságot a borítólap mögé.) Ilyesmit, saját fantáziával persze, nem másolva :) [link]
2009. szept. 5. 15:40
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
cannabis levél :D én minden füzetemre azt szoktam :D
2009. szept. 5. 16:07
 6/8 anonim ***** válasza:
9%

jajdejó, oda irta hogy 14-l, mert mikor elolvastam hogy nyolcadikos vagy azt hittem most leszel 7 xD :D :D :D boccs ezt muszály volt...

-Sil vagy NWO, hivjatok ahogy akartok :S

2009. szept. 5. 18:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy Klasssz Sárkányt *<| :- )
2009. nov. 25. 19:22
 8/8 anonim ***** válasza:
tök jó tippek vannak,köszönöm :D
2010. júl. 18. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!