Nagyon gáz vagyok ha szeretem a tejfölös kenyeret hagymával?
Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 19:27
11/21 anonim válasza:
Nem mondhatom el, csak ha te is elmondod, hogy hány éves vagy:D
12/21 A kérdező kommentje:
nem publikus:)én amúgy is egy fiú vagyok:)
vagy mégsem? :)
2013. febr. 8. 20:25
13/21 anonim válasza:
Hát akkor írd meg privátban:)
Én a "mégsem"-et jelölném meg helyes válaszként:D
14/21 A kérdező kommentje:
Én tényleg mód felett sajnálom ezt a felettébb kínos helyzete, de ln egy fiú vagyok, egy lány nem tenne fel egy ilyen kérdést! :)
2013. febr. 8. 20:29
15/21 anonim válasza:
De feltenne, ezt ezen kérdés is bizonyítja:)
16/21 A kérdező kommentje:
Hogy tudod megállapítani ennyi írásból, hogy mi vagyok? Te sem árultál el magadról semmi infót! :)
2013. febr. 8. 20:38
17/21 anonim válasza:
És szeretnéd, ha elárulnék magamról több infót?:)
18/21 A kérdező kommentje:
De miért kérdezted, hogy hány éves vagyok? Legalább ennyit árulj el, és békén hagylak! :)
2013. febr. 8. 20:48
19/21 anonim válasza:
Nem akarom, hogy békén hagyj:D
Csak volt egy tippem, hogy kb. hány éves vagy és ha nem találtam el, akkor szeretném megtudni, hogy mennyi vagy, ennyi az egész, ne aggódj, nem vagyok titkosügynök meg az FBI beépített embere:)
20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a választ megkaptam a kérdésemre tőled!:) Köszönöm a válaszokat is, de legjobban neked Drága Szerelmem! Te fogsz a legjobban hiányozni! :) Amúgy több vagyok mint húsz!
2013. febr. 8. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!