TEGNAP VOLTAM ABORTUSZON, ÉS AZÓTA SE VÉRZEK, EGY PICIT SEM. MI LEHET AZ OKA?
Figyelt kérdés
6hetes terhes voltam a megszkitáskor. és kezdek aggódni, hogy miért nem vérzek. esetleg nem jól űritették ki? vagy mitől lehet? az orvos azt mondta, hogy egy hónap múlva mnjek vissza, de az nekem egy kicsit távoli időpontnak tűnik..2013. febr. 7. 17:09
1/1 anonim válasza:
NEM TUDOM. TALÁN MEG KÉNE KÉRDEZNI AZ ORVOST. DE AZ IS LEHET HOGY ELÉG HA UTÁNANÉZEL A NETEN, KI TUDJA. NEKEM MÉG SOHA NEM VOLT ABORTUSZOM, EZÉRT NEM ÉLTEM ÁT ILYESMIT. MÉG VÁRJ EGY KICSIT A VÉRZÉSSEL, ILYENKOR LEHET RENDZSERTELENÜL JÖN EGY IDEIG. IDŐ KELL MÍG VISSZAÁLLNAK AHORMONJAID.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!