Bartos Cs. István tanításairól ki mit gondol?
Figyelt kérdés
2013. febr. 7. 13:56
1/12 anonim válasza:
Imádom a Möstert, épp most néztem a nagy februári bevásárlását! Szeretem a tanításait, Úgy Bizony, DÁ!!
2/12 A kérdező kommentje:
helyes, jó lett az a csidejó nagyon :D
2013. febr. 7. 14:13
3/12 anonim válasza:
Azt, hogy az az ember nem épelméjű és csak a közönség kedvéért produkálja magát, szintúgy, mint Benkő.De Bartos rosszabb, mert ő nagyobb közfelháborodást kelt, mint az előbb említett lantművész úr.
4/12 anonim válasza:
Új csidejók a Mösterről! Ugy bizony, dá!
5/12 A kérdező kommentje:
Jó latni, hogy erre is vannak nagy csanitványok
2013. febr. 8. 09:20
6/12 anonim válasza:
Én nagy csanítvány vagyok, most bontottam egy jó koccintóst, aztán a Mösterünk tiszteletére gyorsan meg is iszom! ;) Szpászíbá testvér! ;)
7/12 A kérdező kommentje:
Nazdarovje!:)
2013. febr. 8. 13:34
8/12 anonim válasza:
Épelméjű valamennyire :D A közönség kedvéért produkálja magát? Valószinű mert amúgy nem hülyegyerek.
9/12 anonim válasza:
Amikor komolyan beszél nem szokott hülyeséget mondani. Úgyhogy én támogatom.
10/12 anonim válasza:
[link] -on sokat olvastam ról!
Hát mit ne mondjak! elég vicces fickó (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!