Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent ez pontosan? Kik...

Mit jelent ez pontosan? Kik mehetnek erre?

Figyelt kérdés

Nézek állásokat és egy párhoz az van írva hogy megváltozott munkaképességű munkavállalókat keresnek na most ez pontosan mit jelent?

Én egy átlagos ember nem mehetek ilyen munkára?

2013. febr. 7. 07:57
 1/5 anonim válasza:
.
2013. febr. 7. 08:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm így már mindent értek. =) -.-
2013. febr. 7. 08:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Bocs, de a kérdésednek pont annyi az értelme, mint az üres válasznak.

A megváltozott munkaképességűeknek szóló állásajánlatok kifejezetten nekik szól. Célja a fogyatékosok segítsége. Az állam kisebb-nagyobb mértékben támogatja azokat a munkaadókat, akik ilyen embereket foglalkoztatnak.

2013. febr. 7. 10:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudtam mit jelent ezért kérdeztem.
2013. febr. 7. 11:53
 5/5 2xSü ***** válasza:

Ha valamiről nem tudod, hogy mit jelent, akkor van erre egy remek eszköz, egy honlap. A neve Google, a címe: [link] . Igazán nagyszerű oldal, egy csomó oldal közül lehet keresni, a megadott kulcsszavak alapján. Egyszerűbb kifejezések esetén sokszor a Wikipedia egyik oldalát hozza az első találatok között, ami szintén egy remek kis oldal, egy elég nagyra hízott online enciklopédia.

Lássuk működés közben:

[link]

Látható, hogy az első találatra ezt hozza:

[link]

Az előnye ezen oldalak használatának:

- A keresést, a válasz megtalálását egy szoftver végzi, így nem kell a gyakorikerdesek.hu válaszolóinak időt és energiát fektetni a kérdés megválaszolására.

- A működése gyakorlatilag azonnali, nem kell perceket, órákat, vagy akár napokat várnod, míg valaki megválaszolja a kérdésedet.

2013. febr. 7. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!