Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » MElyik lázmérő mér pontosabban...

MElyik lázmérő mér pontosabban? A higanyos vagy a digitális?

Figyelt kérdés
Rosszul érzem magam és érzem hogy hőemelkedésem van. (fáj a fejem, hideg a kezem és nagyon melegnek érzem magam még is kicsit fázom) és megmértem higanyossal az 37.1-et mért a digitális meg 36.1-et. melyiknek higgyek? Apukám azt mondja nincsen lázam, de tényleg rosszul érzem magam.

2013. febr. 6. 20:20
 1/4 dirtboy ***** válasza:
69%
ha jól használtad akkor a higanyos tuti pontos hiszen az tiszta fizikai elven működik még egy digitális nem.
2013. febr. 6. 20:36
 2/4 Olga néni ***** válasza:
100%
Higanyos.
2013. febr. 6. 23:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Én szerintem meg pont a digitális a pontosabb, a higanyossal az a baj, hogy megakadhat benne a higany.
2013. febr. 7. 11:00
 4/4 Olga néni ***** válasza:
Jó, ha megszakad benne a higany, elromlik. De a digitális is elromlik, illetve ha gyenge benne az elem, pontatlan lesz, és nem jelez rögtön, hogy elemcsere kell. Nekem a higanyos megbízhatóbbnak tűnik. Ha megszakad a higanyszál, legalább látom rajta...
2013. febr. 8. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!