Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen tünetet okoz?

Milyen tünetet okoz?

Figyelt kérdés

Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy nekem egy kicsikét elálló füleim vannak és szégyenlem őket emberek előtt mert mindenki kicsufol :(és ezért én vmeik nap ugy mentem iskolába hogy leragasztottam a fülem pillanatragasztóval !!és az a kérdésem lenne hogy lehet e vmi bajom a pillanatragasztótól azon kívűl hogy össze ragadok!!más nem tudtam kitalálni !:(:(az elmult napban megjelent rajtam két pont a lábamnál olyan mit egy csípés de már teljesen kisebesedett és egy kicsit fáj is most nem tudom hogy ez a pillanatragasztó miatt lenne -e !kérlek segítsetek !!!!!!!!!:(:(:(

szomorú lány:(

2009. szept. 4. 19:51
 1/2 anonim ***** válasza:
nekem fogalmam sincs a pillanat ragasztós dologról. De azt tudom tanácsolni hord kiengedve a hajad vagy elöl kétcopfban . És felejsd el a pillanatragasztót. Senki sem tökéletes nekem például nekem kissé föláll az orrom mégsem ragasztom le !
2009. szept. 4. 19:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha betöltötted a 18-at, egy plasztikai sebész könnyen segít a problémádon. Addig igen, én is azt mondom, hogy hord kiengedve a hajad... ne ragasztózz, mert a pillanatragasztó nem bőrre való. Kitudja mi van benn ami felszívódik a bőrödön keresztül, és károsítja az egészséged. Persze nem kis mennyiségben. Hogy mik a tünetek azt nem tudom, de általában rá van írva hogy mi a teendő ha bőrre/szembe stb. kerül.
2009. szept. 4. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!