Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tetszik nektek ez a...

Hogy tetszik nektek ez a rajz? Milyenek az arányok stb?

Figyelt kérdés
[link]
2009. szept. 4. 19:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

nem leszólom lehet hogy nagyon jó de nekem az első nem tetszik... hangsúlyozom csak és kizárólag azért mert én magukat a portrékat nem szeretem...

de a második az sztem fenomenális és bárcsak tudnék ilyet

2009. szept. 4. 20:26
 12/16 anonim válasza:
100%

Én 18 vagyok és rajzból jeles.Imádok rajzolni.

Egy pár tipp:

Avonalak egy kicsit merevek,próbálj meg finomitani rajtuk(mármint hogy egy kicsit szögletes)

És az árnyékolással csinnyán bánj.

Egyéként nagyon ügyes vagy!!!Gratula:)

2009. szept. 4. 21:59
 13/16 anonim válasza:

A második képed is nagyon jó.Ügyes vagy,csak így tovább.

Nekem is van pár képem,ha érdekel nézd meg:)

[link]

2009. szept. 4. 22:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Képzőbe járok, szóval akkor most építő jellegű kritikával illetlek. :)

Az arcképnél nem kell kihúzni a száját ennyire, nagyon előnytelen. Túl erősek a vonalak..., próbálj meg lazábban, egyszerűbben rajzolni, halványan és könnyeden., valamint ahogy valaki írta előttem, a haja nagyon külön van a homlokától. Ja és, ne maszatolj. Úgy értem, ne úgy árnyékolj, hogy az ujjaddal elkened a grafitot, hanem ceruzával, apró vonalakkal.

A második rajznak nagyon jók a formái, de az árnyékolással itt is bajban vagyok. Csak annyi, hogy itt sem maszatolva árnyékolj, hanem ceruzával, és akkor tökéletes lesz. Remélem tudtam segíteni. :)

2009. szept. 5. 21:59
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ.

Ez még csak a 2. portrém, ha úgy vesszük. Betty Edwarts: Jobb agyféltekés rajzolás c. könyvéből tanultam. Előtte elég gyenge minőségű portrékat csináltam, ezért nem is szerettem portrét rajzolni, de most már igen, és másnak is ajánlom a könyvet. Mást jobban tudok rajzolni. Rajzból is mindig 5-ös voltam.

Még sokat fogom gyakorolni.

2009. szept. 6. 19:27
 16/16 anonim ***** válasza:
nagyon szépen rajzolsz :)
2010. júl. 18. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!