Miért pont én, miért vagyok ilyen szerencsétlen?
Figyelt kérdés
Szerencsétlen vagyok.
14 éves vagyok nem volt még barátom életemben soha se... a fiúk csesztetnek.
Az anyám elfolytja a gondolataimat.... a szobám oylan mint egy 25 évesé és ha azt mondom hogy az istenért nem ilyen kéne hanem normális 2 napon keresztül ordibálnak a fejemmel... meg akk jön hogy én köcsög vagyok mert minden megvan engedve de én sokat akarok nem elég ez nekem meg hogy f**sz vagyok meg ilyenek.
elegem van aki meg bejön az mindig csak bánt...
2009. szept. 4. 19:04
2/3 anonim válasza:
1 vok, aki bánt, szard le, halgass szomi zenét szar kedvedben, a 25 éves szobát nemtudom hogy érted, anyáddal ez normális :)
3/3 anonim válasza:
1-2 vagyok, 18 leszek, nem volt csajom :) nem a rövid kalandokat keresem, volt aki kiröhögött, meg is bánta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!