Ti szerettek a természetben sétálni?
Bár itt nincs Mátra, mivel szolnoki vagyok, de attól nagyon szép tájakon szoktam járni, ha épp úgy van kedvem és itt van egy olyan 2 km-re, szóval sétálni is tökéletes, mert ez nem ilyen sáros terep, csak földút.És úgy van, hogy itt van a Tiszának egy holtága és mellette megy az út, aminek a másik oldalán meg erdő van és olyan jó ezt a két dolgot a két oldalamon látni, miközben egy szép nyári reggelen enyhe harmatban szelem át a friss levegőt, melyet a fák lombjaitól megszűrt napsugarak szelnek át.Ez most elég költőien hangzott, de tényleg így szokott kinézni reggel ez a hely és egyszerűen egy lelki orgazmus így suhanni a friss, reggeli levegőben.És van, hogy ezen az úton megyek tovább kb. 1,5 km-t és ott van egy hely, ahova mindig le szoktam menni a stégre és figyelem a természetet.És ha ideges vagyok a hétköznapokban vagy csak nyugalomra vágyom, akkor is ide szoktam kijönni és gondolkodni.És ezt a helyet nagyon kevesen ismerik, épp ezért imádom.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!