Túl sokszor jön ki az aranyerem mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tiszteletem/Jó napot/sziasztok. Nekem egy olyan problémám lenne hogy körülbelül fél éve ezelőtt kijött az aranyerem először azóta folyamatosan körülbelül heti 3-4 alkalommal is kijön de pár óra múlva vissza is húzódik. Kipróbáltam már nagyon sok krémet,kenőcsöt rá de nem változik. amikor nincs kint is érzem hogy fáj. Ami még megemlítendő az az hogy kiskorom óta a végbélnyílásomnál van egy szemölcs de amióta aranyerem kijött azóta már 3 van kint és egyik az nagyon nagy mondjuk a kiskorim se kicsi de ez kifejezettebben nagyobb. mit tegyek és mi lehet ez?2013. febr. 5. 11:03
1/2 anonim válasza:
A szemölccsel mindenképp menj el orvoshoz, mert úgy tudom, az fertőző... Az aranyérrel sebészhez mehetsz, a szemölccsel meg bőr- és nemibeteg gondozóba. Adnak majd rá krémet és el fog múlni. Aranyérre kenhetnél rectanal aidet, de nem tudom, hogy a szemölcs elleni krém mellett lehet-e használni gyógynövényes krémet...
2/2 anonim válasza:
Ha visszatérő az aranyé,akkor a problémád is vissza térő. ( https://www.youtube.com/watch?v=mfcExtFVQp4) Ha megoldod a problémád gyökerét az aranyér is eltűnik. Orvost kerüld el, mert csak tüneti kezelést ajánlanak és nem megoldást. A megoldás lelki eredetű. Hiába csinálsz bármit is ha nem oldod meg a gyökér problémádat mindig ki fog újulni. Dolgozz magadon és a többit a szervezeted megoldja. Végezetül még annyit, hogy mozogj többet (pl.kocogás), kerüld a határidős munkákat és szabadulj meg a megfelelési kényszerektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!