Lehetséges? Azért nem szeretett mert optimistább voltam mint ő?
Figyelt kérdés
Volt egy barátom, de már nem vagyunk együtt. Mindig rossz kedve volt, szapulta magát, önbizalomhiánya volt. Én mindig vigasztaltam, hogy ne mondjon ilyeneket, meg nem is igaz amit beszél, majd lesz jobb is, de a végén már látszott rajta, hogy idegesítem, mert azt mondta mindig, nem érthetem, meg minek mondok ilyet ha nem is gondolom komolyan, csak azért mondom, hogy megnyugtassam. Aztán elhidegedtünk egymástól, mert az ilyen tipusú emberekhez ment mindig ha valami bánata volt, és nekik öntötte aki a szivét. Majd az lett a vége, hogy se én , se ő nem akarta folytatni.2013. febr. 4. 15:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!