Göndör a hajam, de utálom és ezért vasalom. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ha vasalom akkor szép egyenes meg minden. De nincs valami szer vagy spray, vagy kezelés vagy valami amivel természetesen egyenes lehet a hajam? Vagy csak szép hullámos vagy valami. Mert idegbajt kapok ettől a göndörtől. Anynira jó lenne, ha csak meg kéne szárítanom, aztán kifésülnöm és egyenes és szép lenne..2013. febr. 3. 11:44
1/1 anonim válasza:
Mennyire göndör? Mert ha nem nagyon, akkor nem vészes, de van akinek a göndör is nagyon jól áll, az LB-m pl göndör hajú, és szerintem szép vele :) A vasalás meg teljesen tönkre teszi, és igaz, hogy visszanő, de az sok idő, addig teljesen tönkremegy a hajad. Én nem tudok semmilyen spayről, de mindenkivel így van, ha egyenes a haja azt utálja, ha göndör, azt. Csak nézd meg, hogy a sztárok is egy csomószor begöndörítik a hajukat, és amúgy szerintem szebb a hullámos, mint az egyenes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!