Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kell industrial piercin...

Hogyan kell industrial piercinget kicserélni?

Figyelt kérdés
Már 2 hónapja van és most ki szeretném cserélni rózsaszín industrialra,de egyszerűen nem tudom kivenni a fülemből..hiába tekergetem nem jön le...:/

2013. febr. 2. 18:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Elsőnek is, gondolom lány vagy. Hajmosás után, amikor az izzadás adta természetes zsíros koszréteg is lekerült a füledről, szárítsd meg a hajad, majd az ékszer szárát mosd meg. Várd meg míg megszárad, majd gumikesztyűvel, vagy esetleg valami tapadósabb papírral (kéztörlőlap, zsepi...stb.) fogd meg a szárat, és a golyót is. Célszerű az alsó golyót cserélni, jó erősen kell tekerni. Ha megvan, onnantól már egyszerű ;)

Ha mégse jönne le, akkor menj vissza oda, ahol csináltattad, és kérd meg, hogy cseréljék ki, max 500ftért meg is teszik, de van ahol ingyen. Ha saját magadnak nem megy, akkor kérj meg valaki, hogy tekerje le neked. Sajátomat én is nehezen cseréltem elsőre, de másnak könnyebb volt letekerni ;)

Bármi kérdésed van, írj privátban ;)

- The Blueskin -

2013. febr. 4. 07:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm:)Hnap meg is próbálom és ìrok,hogy sikerült:)
2013. febr. 13. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!