Helixmen kérdése:
Hol lehet ingyen igényelni Ncore meghívót?
Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 16:23
1/7 anonim válasza:
Ha egy ismerősöd tag és benne van a top30,000 ember listájában, van elég pontja és rangja, akkor tud ingyen küldeni neked.
Mindenki másnak fizetnie kell.
2/7 anonim válasza:
én egyszer nagy szerencsével meghívó nélkül tudtam regisztrálni, de fizettem azt hiszem olyan 1500at, de megérte
3/7 anonim válasza:
Te hülye az nem az igazi nCore!
Ott sohasem volt nyílt reg, és nem is lesz.
4/7 anonim válasza:
Pedig volt ilyen tavaly április végén, hivatalos be lehetett jutni 1500 vagy 2000 forintért. Kb. 10,000 tag került így be, az igazi oldalra. Új tulaj, új szabályok, új lehetőségek.
5/7 anonim válasza:
És ez ,,melyiki" nCore?
Úgy értem nCore.mi?
Lehet pl. .hu, csak az áloldal de mindegy, ilyemire gondoltam.
7/7 anonim válasza:
Az eredeti, *.cc néven.
A *.hu tényleg átverés az csak a pénzre megy.
Itt egy kérdés abból az időszakból:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__29..
Az eredeti oldalról van szó, egyedül azon ment a vita hogy a bekerülés fizetős volt, miközben arra vártak az emberek hogy majd X tízezer tag csak úgy ingyen bejut majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!