Mennyire fáj egy piercing szúrása? A számat szeretném kilövetni, és fel akarok készülni, mennyire lehet fájdalmas.
Kedves kérdező!
Annyira sem fáj, mintha ráharapnál a szádra. Érzéstelenítőt nem mindenképp adnak, ki lehet bírni, hiszen ez is csak egy tűszúrás. Mint egy szuri. Az idő pedig hát lássuk csak. Leülsz egy székre, lefertőtlenítik/öblögetned kell, utána bejelölik a helyét, meglesed tükörben, visszaülsz aztán átbökik. Maga a szúrás ideje kb fél másodperc lehet, utána tompán nyomó érzést fogsz érezni, esetleg könnybelábad a szemed, főleg ha elég izgatott vagy. A piercer használhat fogócsipeszt, de nem mindenhol szokás, van aki a szabadkezi szúrást könyebben végzi el. Amikor az ékszert visszacsúsztatják a lyukba, az a tű kiszedésével egy időben történik, utána már csak golyót raknak rá és voalá, kész is. Utána még lefertőtlenítik/törlik. Persze szépen elmondanak mindent még róla. A gyógyulás alatt se fáj, bár pár napig be lesz kicsit dagadva, de nem vészesen. Nekem is csináltak már és van, én is csináltam már másnak, de gond egy szál se ;)
Bármi kérdésed lenne, privátban kérdezz ;)
Sok sikert és kitartást:
- The Blueskin -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!