Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne pénzt szerezni?...

Hogyan lehetne pénzt szerezni? (Lent)

Figyelt kérdés

Az a nagy helyzet, hogy nem vagyunk gazdagok :( én már nagyon szeretnék dolgozni, hogy legyen egy kis pénzem, hiszen szeretnék magmnak venni könyveket, amelyek érdekelnek, édesanyám nem tudja nekem megvenni, mert nincsen pénze... valmikor már nem is tud nekem sem adni 150 forintot, hogy vegyek egy müzlit.

A szomszédos ötletet kizártnak trtom, mert a szomszédoknak sincs pénze, tehát ott nem tudok dolgozni. Sajnos még csak 15 éves vagyok, vagyis pontosabban 16 leszek, szerintm esélytelen, hogy valami munkát találjak... munkanélküliként fogok megdögleni ebben a tetves országban, hiszen hogy is dolgozzak? Egy 30 éves nem talál munkát, akkor 2 év múlva hogy fogok? Azon is gondolkozdtam, hogy érdemes-e felhagyni az eddigi tanulmányaimmal, hiszen felesleges ebbn az országban valamit is csinálni. Meg ha mennék tovább (egyetem) oda honnan lesz pénz? Ezért is fel kellessz hagyni a tanulmányokkal, pedig szeretnék egyetemre is menni egyszer, de nem hiszem, hogy ez a lehtőség megadarik a számomra :(

2013. febr. 1. 23:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Kereshetsz diákmunkát. Van értelme tanulni, sok képzés ingyenes, van szociális támogatás, ösztöndíj, kolesz, szóval minden. Az emberek nagy része talál munkát, ha keres és hajlandó utazni érte, vagy akár külföldre is kimehetsz, csak érteni kell valamihez.
2013. febr. 1. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!