Mit jelenthet az álmom?
Azt álmodtam, hogy anyám megmagyarázta az 5 éves öcsémnek, hogy lekell vágni (mint egy disznót) aztán odamentem és lefogtam az öcsém kezét, mivel akkor már az ő kezében volt a nagykés de megvágta a torkát(picit vérzett) aztán a szemét és az orrát is(ennél nem vérzett).Aztán egyszer csak bennt találtam magam a konyhában és ott járkáltam és kérdezgettem magamtól, hogy most mi lesz? csinálj már valamit(beszélgettem magammal) aztán kifutottam a teraszra. A következő amire emlékszem az az, hogy apám ül a teraszlépcsőn és a bal kezében van a kés a kisöcsém előtte ül. Apám nevetve halyol felé, kedvesen de a szándéka az, hogy elvágja a torkát. Erre én kikaptam onnan a kisöcsém megöleltem és könyörögtem, hogy ne tegyenek ilyet, erre annyit mondtak csak, hogy akkor jó.
Segítsetek kérlek nagyon rossz, hogy tegnap beszéltem az öcsémmel jól volt ma is fogok de nem bírok estig várni. A szüleimmel nem vagyok jóban de az öcsémért meghalnék, sírógörcsöm van, hogy lehet ilyet álmodni? Mikor felébredtem, meg most is szúr a szívem. Nagyon szomorú vagyok és féltem, hogy ne legyen semmi baja. Kérlek titeket, hogy normális válaszokat írjatok, el lehet képzelni, hogy érzem magam most. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!