Dömötör wc tartály folyik, de hogy nézzek meg benne bármit is ha folyton engedi bele a vizet?
Figyelt kérdés
Nem értek a dologhoz, most látok ilyen tartályt belülről először, de egy lehúzás után egyszer csak elkezdett folyni, elzártam a fölötte lévő csapot is de még mindig engedi bele a vizet csak lassan. Nézelődtem neten hogy mi lehet a baja és olvastam hogy tömítést kell cserélni de hogy cseréljem ki ha állandóan ereszti bele a vizet? Van benne az az úszó vagy micsoda, ha azt megemelem picit akkor abbahagyja de egyébként ha eléri a szokásos vízszintet akkor is engedi bele, a wc-ben meg folyik tovább. Mit csináljak?2013. febr. 1. 14:43
1/7 anonim válasza:
A vízóránál van egy fogantjú (átalában kék). Azt zárt el. Utána nem szabad, hogy bárhol is víz csurogjon. Megjavítod a wc-t és utána kinyitod vissza ezt a csapot.
2/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi megnézem.
2013. febr. 1. 14:58
3/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem de nincs rajta kallantyú csak a melegvizesen és nem tudom elzárni.
2013. febr. 1. 15:11
4/7 anonim válasza:
Így látatlanban nem tudok sajna segíteni akkor :(
5/7 anonim válasza:
az lehetetlen hogy sehol sincs rajta elzáró, panel vagy családi?
6/7 A kérdező kommentje:
Panel de mindegy már mert járt itt egy szerelő mire hazaértem. Csupán 20 ezer forintért hozott egy másikat és kicserélte. Mondanom sem kell hogy a plafonon voltam. 5 ezer forintért megvettem volna...
2013. febr. 2. 09:49
7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy elzáró van rajta csak kallantyú nincs ezért nem tudom elforgatni még fogóval sem mert nem fér be a kezem.
2013. febr. 2. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!