Daniel Craig --James Bond-- szerepében fog még szerepelni? .
Figyelt kérdés
...mert olvastam,hogy alláírt még 2 szerződést (2014-2016),de viszont máshol azt írják,hogy már nem fog vállalni több James Bond szerepet,mert túl öreg hozzá!2013. jan. 31. 21:15
1/2 ChrisM válasza:
"Bond24" és "Bond25" filmekre le van szerződve az imdb szerint.
Szerintem szinte 100%, hogy meg is csinálják, egyrészt a Skyfall nagyon bejött, másrészt Daniel mostanság gyűjtögető életmódot folytat, A tetovált lány 2-re éppen most kért fizetésemelést. Nem gondolom, hogy szívesen fizetne kötbért, azonkívül ő is tudja, hogy a Bond filmek miatt elég rendesen a topon van a karrierje.
Amúgy Sean Connery ötven körül is játszott Bondot, Roger Moore meg majdnem 60 volt, amikor kijött az utolsó filmje. Jó, olyan is volt, de érted mire gondolok.
2/2 anonim válasza:
Épp a mai nap hallottam a rádióba hogy 2014 őszére várható az új bond film szintén daniel craigel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!