Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek szerintetek mi...

Mit tegyek szerintetek mi legyen segitenétek sürgösen?

Figyelt kérdés
A volt barátom az osztálytársam és egy ideig eggyütt voltunk és az történt hogy mikor eggyüt voltunk nem mondhatam el senkinek hgy együtt vagyunk.De csokoloztunk meg minden és amikor megtudta hogy elmondtam a legjobb barátnömnek akor kiakadt és azt mondta hogy nem is volt szerelmes belém és csak szivatot és én mért hiresztelem azt hogy együtt voltunk Am ő egyfolytába azt irogatta elöötte hogy adjak neki 1 esélyt és adtam de rossz ötlet volt.Most meg le akar mindenki elöött égetni hogy én mozdultam rá pedig bárkinek megtom mutatni mit irogatot nekem mit tegyek S.O.S

2013. jan. 31. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Az a gyerek egy csíra. Mond neki, hogy nyugodtan híresztelje ezt. Aki számodra fontos, az tudja az igazat. A többivel meg ne foglalkozz!
2013. febr. 1. 00:41
 2/5 A kérdező kommentje:
teljesen igazad van
2013. febr. 1. 08:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát szívás sajnos őszintén sajnálom mert ez a gyerek nem érdemelt meg téged.... am elsőnek igaza van... :))
2013. febr. 1. 17:58
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi mind2töknek
2013. febr. 2. 16:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Ismerős helyzet.. Figyelj, először is látványosan szard le a pofáját, mert ha így viselkedik, még azt sem érdemli, hogy ránézz. Ha megpróbál leégetni, keress valamit a múltjából, vagy valamit, amit veled csinált vagy neked mondott és mindenki előtt vágd vissza neki. Ez kicsit csúnyán hangzik, de gondolj arra, hogy mit csinált veled.. Ha én az én volt "barátomra" gondolok, csak azt tudom kívánni, hogy egy órára legyek szuper erős és mindenki előtt szétverjem a hatalmas arcát..xD

Szóval ne foglalkozz vele, ha hozzád szól, pattintsd le, mert akkor sérül a nagyfiús önérzete és hidd el, hogy ennél rosszabbat nem tudsz neki okozni!(kivéve ha neked van szuper erőd..:D)

Sok sikert!:)

2013. febr. 17. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!