Hogyan kell keringőzni?
Figyelt kérdés
Még nem csináltam sohasem, és eléggé parázok hogy nem fog menni :S Nehéz ez a tánc emberek?2009. szept. 2. 16:40
1/5 anonim válasza:
Dehogy nehéz...amúgyis...majd a tánctanár megtanítja. Egy osztályban vannak ügyesebb és bénább emberek is. Na, a tánctanár addig fog nyüstölni titeket, míg a bénábbaknak is tűrhetően megy.
2/5 anonim válasza:
egy-két-hááá-egy-két-hááá-egy-két-hááá-egy-két-hááá-egy-két-hááá-egy-két-hááá-egy-két-hááá-egy-két-hááá
3/5 A kérdező kommentje:
Vmi oktató video nincs fenn neten ?:D
2009. szept. 5. 08:17
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
illetve itt van ez is, itt a videó végén az alaplépésen kívül a közben való "keringést" is bemutatják!
http://www.youtube.com/watch?v=BadPo6o7M5E
(tudom hogy kései válasz, de már kereső oldal is a te kérdésed dobta be, tehát sokan vannak szerintem, akik keringőzni szeretnének tanulni "netről", s így találkoztak a te kérdéseddel is, gondoltam beillesztem ezt a videót!
különben am egy szimpla "how to dance waltz" keresés eredménye a youtube-on! Sok sikert mindenkinek! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!