Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire fáradt...

Miért vagyok ennyire fáradt iskola után?

Figyelt kérdés
Más is szokott aludni suli után? Én szinte nem tudom elképzelni, azt hogy ne aludjak délutánonként 2-3 órát.Egyszerűen annyira elfáradok.Mikor hazajövök a suliból rögtön ráesek az ágyra. Igaz, ezzel tolódik azis hogy később fekszem le, de már kipróbáltam azt is, hogy időben fekszem le, de akkor is nagyon lefáradok.Pl. ma is úgy keltem, hogy úgy éreztem magam, mintha teljesen kivolnék pihenve.Aztán véget ért a sulinak és teljesen el voltam fáradva.Miért van ez? Sajnos nagyon nem szeretem az osztályt, egyáltalán nem érzem ott jól magam.Talán ez is befolyásol? Néha még úgyis érzem, hogy leszívják az energiámat.
2013. jan. 29. 20:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!