Mit csináljak hogy ugy nézzek ki mint egy vámpír?
van a suliban egy musical amiben én vagyok a vámpír.mit csináljak hogy ugynézzek ki?és nem ugy hogy full ki festem magam
piros szem kéne és
naon sápadt bőr
maradjak fel egészn éjjel
a szememmel mit csináljak?sót szorjak bele vagy mi?
Eszedbe ne jusson szót szórni a szemedbe.
A sápadt bőrt könnyű megoldani, elmentek a boltba, és vesztek akármilyen márkájú fehér hintőport, meg esetleg egy olyan nagy bojtos sminkecsetet. Majd az előadás előtt szépen felkened az arcodra. Közvetlenül a fellépés kezdete előtt kend át még egy soron az arcod vele, mert elképzelhető, hogy lekopik. Figyelj, hogy ne menjen a szemedbe, orrodba! Fiú vagy, vagy lány? Ha lány, fekete szemceruzával fesd ki a szemed, úgy még hatásosabb.
A piros szemre nem tudom, miért van szükség. Csak színes kontaktlencsével oldható ez meg, viszont szimplán egy előadásért ez elég drága mulatság.
Ne is haragudj, de ez így ennyi információból nagy butaságnak tűnik. Miért nem akarsz sminket? Egyszer nem lenne tőle bajod... Ha jól tudom Müllerben lehet kapni fehér alapozót, az tökéletes lenne. Vagy érzékeny rá a bőröd? Vagy ez valami előírt feltétel a darabbal kapcsolatban? A hintőpor is jó ötlet, bár jó sokat tehetsz majd magadra, hogy meglátszódjon, és távolról még így sem biztos, hogy messziről is észrevehető lesz.
A szemed semmi olyantól nem lesz piros, ami egészséges lenne. És ne maradj fenn egész éjjel, semmi értelme, a szemed max karikás lesz, nem piros, és nem tudsz majd koncentrálni a darab közben. És ahogy az előttem szóló is írta, káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!