Miért van az hogy ennyire kötődni akarok a Facebookom-hoz?
Hány évesek vagytok? A barátoddal lenne vagy van közös facebookotok és ezért megszüntetné a tiédet? Ha jól értem? Azért kérdezek ennyire rá mert ha így van ez fölösleges. Minimum fölösleges.
A közös face is meglepő önmagában is. Egy cég vagy valamilyen tevékenység érdeklősési kör stb szokott nyitni facét. De sehol sem kérik javasolják ettől hogy mindenki szüntesse meg a sajátját.
A saját face profil nem korlátoz senkit semmiben ha csatlakozik egy egy oldalhoz.
Az mi egyébként hogy "Ha vissza aktiválja jobban érzem magam"?
Ő tudja aktiválni meg belépni a facédra?
Szerintem semmiképp se szüntesd meg a sajátodat más igénye miatt. Ebbe egy barátnak nincs beleszólása és ilyenek. Ráadásul nem gátol más közös face nyitásában sem. Tiéd, te döntésed. Éretten! Ok?
Amúgy közös személyi igazolványt nem akartok? :D Ne szüntesd meg. Ha még vissza tudod aktiválni szerintem csináld vissza és változtass jelszót amit nem ismer.
A barátok nem szokták ismerni egymás face jelszavait. Meg ilyen "szüntesd meg a sajátodat" sem kérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!