Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelenthet az, ha reggelre...

Mit jelenthet az, ha reggelre egy kézírás jelenik meg a karomon?

Figyelt kérdés
Reggel felébredtem, majd megnéztem magamat a tükörben. Észrevettem, hogy egy szöveg van a karomon, ami ár jelből áll. Egy lila filccel volt írva, amit megtaláltam az íróasztalomon. Megkérdeztem a családtagjaimat, hogy ők írták-e rá poénból éjszaka a karomra. többször megkérdeztem és megesküdtek, hogy nem ők voltak és biztos is vagyok benne, hogy nem. Ha nem ők voltak és nem is én (amire emlékeznék) akkor fogalmam sincs, hogy hogyan került oda, ki írta és miért. A szöveg nem magyarul van, hanem jelek vannak rajta. Megpróbáltam kideríteni google fordító segítségével hogy milyen nyelven van és mit jelenthet. De nem sikerült. Kissé megijedtem, mert soha nem történt ilyen és ez elég bizarr. megsküszök rá, hogy teljesen igazat írok. Mellesleg aznap éjszaka telihold volt. Szerintetek mit tegyek, egyáltalán mire véljem az egészet? Kíváncsi vagyok, hogy szerintetek kéne-e ezzel foglalkoznom, vagy csak valami hülyeség az egész.

2013. jan. 28. 20:25
 1/4 gelazso ***** válasza:
ez azt jelenti hogy valaki odaírta és te nem vetted észre.
2013. jan. 28. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Mit ittál?
2013. jan. 28. 20:46
 3/4 Makacs Kun válasza:

Vagy megviccelt valaki,

vagy pedig alvajáró és alvafirkáló vagy.

2013. jan. 29. 13:26
 4/4 kurjancs válasza:
Fényképezd le az írást és tedd közzé, hátha valaki meg tudja fejteni.
2013. jan. 30. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!