Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek hitler...

Mi a véleményetek hitler elveiről?

Figyelt kérdés

Néztem most "Hitler élete" című dokumentum filmet.

Akkoriban a zsidóság kérdése olyan lehett németországban mint mondjuk nálunk a cigányság kérdése.

Gondoljatok bele mennyien "nincsennek oda" értük, és fordítva. Ha így van nem volt nehéz, "elcsábítani" a német népet a zsidók ellen. Mennyire elitéljük mi "kivülállók" ezt. De ha itt hazánkban lenne egy "zsidó" cigány ellenes irányzat kialakulóban...vajon akkor ugyan így gondolkodnának sokan? érdekes dolog ez, mert ahogy tapasztalom nagyon sokan kivennék a részüket ebben a kérdésben.

Arra akartam kilyukadni ez a zsidóság olyan lehett németországban mint hazánkban a cigányság kérdése. Vagy rosszul látom, mit gondoltok?

2013. jan. 28. 14:52
 1/3 A kérdező kommentje:
Személy szerint, zsidó cigány.. de elítélem azt a brutalitást amit Hitler tanúsított. Nem vagyok oda a cigányokért, de nem kívánom a halálukat sem.
2013. jan. 28. 14:55
 2/3 anonim válasza:
A filmek nem jól mutatják be Hitlert. Ne a filmekből tájékozódj.
2014. febr. 23. 19:58
 3/3 Optipolar válasza:
Adolf Hitler a 20. századi történelem legnagyobb európai államférfija volt.
2021. júl. 17. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!