Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak szerintem egy maszlag ez...

Csak szerintem egy maszlag ez az egesz Istenes szoveg?

Figyelt kérdés
Pontosabban arra gondolok hogy nekem volt egy balesetem amiben majdnem meghalhattam volna,emiatt mondhatni elkuldtem Istent a sajat f.szara,erre anyam azt mondta h oruljek h elek es adjak halat neki.Nademost ott van haverom 2 botot nem tett keresztbe eletebe penzugy gondjai nincsenek csak eli vilagat,miert van az h nem minden ember reszesul joban es mi a f.szert kell nekem megkoszonni a szart mikor a nallam sz.rabb emberek jol elnek gondok nelkul?
2013. jan. 27. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Elég nagy gondok vannak a hozzáállásoddal. Nem kell hinned Istenben, de akkor sem állhatsz így hozzá az élethez.
2013. jan. 27. 20:38
 2/4 A kérdező kommentje:
20 eves vagyok es eddig egy katasztrofa az eletem...a hozzallasom optimalis a helyzetemet nezve
2013. jan. 27. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:

> mondhatni elkuldtem Istent a sajat f.szara

Nem létező személyt szidni meglehetősen irracionális. :)

> erre anyam azt mondta h oruljek h elek es adjak halat neki.

Íme a Stockholm-szindróma egy elvadult változata: a vallás.

> a hozzallasom optimalis a helyzetemet nezve

Mihez optimális?

2013. jan. 27. 20:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Megfelelo mertekben jo a hozzaallasom es rossz egyben..qrgo nincs ha hozzaallasommal baj...vis van de nem abban az ertelemben.
2013. jan. 27. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!