Csak szerintem egy maszlag ez az egesz Istenes szoveg?
Figyelt kérdés
Pontosabban arra gondolok hogy nekem volt egy balesetem amiben majdnem meghalhattam volna,emiatt mondhatni elkuldtem Istent a sajat f.szara,erre anyam azt mondta h oruljek h elek es adjak halat neki.Nademost ott van haverom 2 botot nem tett keresztbe eletebe penzugy gondjai nincsenek csak eli vilagat,miert van az h nem minden ember reszesul joban es mi a f.szert kell nekem megkoszonni a szart mikor a nallam sz.rabb emberek jol elnek gondok nelkul?2013. jan. 27. 20:25
1/4 anonim válasza:
Elég nagy gondok vannak a hozzáállásoddal. Nem kell hinned Istenben, de akkor sem állhatsz így hozzá az élethez.
2/4 A kérdező kommentje:
20 eves vagyok es eddig egy katasztrofa az eletem...a hozzallasom optimalis a helyzetemet nezve
2013. jan. 27. 20:40
3/4 anonim válasza:
> mondhatni elkuldtem Istent a sajat f.szara
Nem létező személyt szidni meglehetősen irracionális. :)
> erre anyam azt mondta h oruljek h elek es adjak halat neki.
Íme a Stockholm-szindróma egy elvadult változata: a vallás.
> a hozzallasom optimalis a helyzetemet nezve
Mihez optimális?
4/4 A kérdező kommentje:
Megfelelo mertekben jo a hozzaallasom es rossz egyben..qrgo nincs ha hozzaallasommal baj...vis van de nem abban az ertelemben.
2013. jan. 27. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!