Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért bunkózik mindenki?

Miért bunkózik mindenki?

Figyelt kérdés
Ha valaki kiir egy kérdést és kihagy véletlen egy fontos adatot miért bunkoztok rögtön?? Nem lehet normálisan szólni neki,hogy elfelejtette...ez olyan bunkó dolog....bezzeg,ha vissza megy ez a modor felháborodnak....
2013. jan. 27. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert a magyar ember nem összetartó. Egymást ölik inkább. És ez szánalomra méltó. Aki meg bunkózik pl. egy rohadt helyesírási vagy fogalmazási hiba miatt annak a válasza elég szegénységi bizonyítvány, amivel saját magát minősíti.
2013. jan. 30. 17:34
 2/3 anonim ***** válasza:
IQ nullások bunkóznak. Szeretik a másikat kinevetni, sértő szavakkal illetni, mert ettől menőbbnek tűnnek szerintük. Pedig a valóság pont az ellentettje, szánalmas amit művelnek.
2013. jan. 30. 23:53
 3/3 A kérdező kommentje:
igazatok van...én is kiirtam egy kérdést és kihagytam a helyszit utána komiba odairtam, de elötte 20an háborogtak meg leidiotáztak,hogy hol a helyszín......
2013. jan. 31. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!