Az lehetséges hogy a nemzetközi űrállomást láttam január 26-án este 6-kor Sopron felett?
Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 15:31
1/5 anonim válasza:
igen..ha regisztrálsz a nasa oldalán akkor küldik neked mélbe mikor lesz látható a lakóhelyeden az úrállomás..
2/5 A kérdező kommentje:
és hol kell regisztrálni rá? Mert nem találom.
2013. jan. 27. 16:02
3/5 anonim válasza:
mi is szoktuk látni, olyan mint egy repülő csak annál sokkal gyorsabban halad, :) először láttam találgattam hogy mi a szar lehet repülő nem lehetett mert ahhoz nagyon gyors,és baszott magasan van, kint az űrben :D fater egyből rávágta hogy az űrállomás az
4/5 A kérdező kommentje:
én most is láttam amikor a hullócsillagokat néztem :)
2013. aug. 26. 22:09
5/5 anonim válasza:
Ha még érdekes!
Én szoktam nézegetni, mindig akkor jön, amikor írják.
Helynek, amit bázisnak vesz, az IP címedet tekinti (a szolgáltatót)
Megadhatod sajátodat is pontosan. Van ott öt napos előrejelzés is táblázatos formában.
Na az az igazi!
Üdv:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!