Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezzel a postai díjjal nem...

Ezzel a postai díjjal nem vagyok tisztában, valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

Na szóval a szöveget értem, csak ebben az esetben mit jelent azt nem.

Szóval egy amerikai gyártó oldalán néztem a postai díjakat.

Azaz: International Shipping, vagyis nemzetközi.

Azt írja hogy: shipping $5+ actual freight.

Aktuális szállítási fuvar...

Na most ki kell fizetnem az 5 dollárt+ még az 1200 forintot hogy ide szállítsanak egy nyamvadt gyógyszeres dobozt ami csak 12 dollár?

Itt a szöveg:

International Shipping - $4.99 (standard) + actual freight

The shipping cost is dependent upon weight and destination and will be calculated during final checkout. Average shipping time for international orders is 15 business days. If you do not receive your package within 15 business days, a refund for the purchase price of the products will be issued upon completion of a postal inquiry. We thank you for your cooperation.

Please be advised that Swanson Health Products is not responsible for taxes and/or duties or any brokerage and/or delivery fees applied to international shipments. Also, we kindly request that you contact your customs office to thoroughly inquire about import regulations before placing your order, as we will not be liable for packages refused or held for delivery.

2013. jan. 27. 13:03
 1/1 A kérdező kommentje:

Itt az oldal is

[link]

2013. jan. 27. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!