Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy alakítsam át teljesen...

Hogy alakítsam át teljesen (új bútorok, szőnyeg, díszek. Stb. ) a szobámat olcsón?

Figyelt kérdés
Mivel a szobám utoljára 6 éves koromban lett átalakítva jó lenne egy új arról nem is beszélve hogy akkor még nem tudtam dönteni.Át akarom alakítani a szobámat úgy hogy tükrözze a stílusom,de nem tudom hogy hol kezdjem.Narancssárga a falam(kedvenc szín,ez marad)van egy hörim,egy sárga szőnyegem,barna szekrény,barna ágy,barna íróasztal.Ez egy átlagos,unalmas szoba.Az én stílusomba meg ezek tartoznak bele:Szent Johanna Gimi(könyv,aki nem tudná),tánc(mindegy milyen),fotózás,állatok,zene...kb.ennyi.Hogy alakítsam át a szobámat,hol tudnék ezekhez a témákhoz kapcsolódó dolgokat szerezni olcsón?

2013. jan. 26. 18:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ja, a könyvespolc részt kifelejtettem.
2013. febr. 2. 13:17
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi,de attól tartok h kicsit sok idő lenne,és legkorábban nyáron tudnám megcsinálni.
2013. febr. 2. 14:56
 13/15 anonim válasza:

Te is festhetnél a faladra vmit ! Ilyenre gondolok :

[link]

Tegyél ki képet a barátaidról stb...

Már az is sokat dob a szobád külseén,hogyha lecseréled a függönyt,ágytakarót,díszpárnákat !

Vagy lehet kapni falimatricát is !Azt csak fel kell ragasztani és kész !

2013. febr. 2. 15:15
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi,jó ötlet.
2013. febr. 2. 17:32
 15/15 anonim válasza:
ha szereted a zenét akkor menj el a nagyszüleidhez és kérdezd meg van e felesleges bakelitük aztán tedd ki a falra őket egymás mellé vagy szerezz be annyi posztert amennyi befedi az egyik faladat teljesen vagy színes és mintás kartonból vágj ki nagynyomtatott betűkkel valami inspiráló angol szöveget pl FOLLOW YOUR DREAMS és ragaszd ki az ágyad fölé szerezz be parafatáblát és tegyél ki fotókat amiket te készítettél gyűjts össze egy babzsákfotelre szerezz be pávatollat vagy ilyen kis csillogó színes botokat és tedd bele egy vázába tegyél a lámpádra lelógó igényes műpillangókat köss kis masnikat az ágyad szélére gyűjts össze coca-colás és fantás dobozokat és építs belőle várat vegyetek falmatricát és csinálj magadnak egy hatalmas áloműzőt vagy ha nem tusz vegyél! remélem tudtam segíteni! pontozol lécci?
2013. jún. 21. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!