Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Más se tud belépni vaterára...

Más se tud belépni vaterára vagy teszveszre?

Figyelt kérdés
már igényeltem uj jelszot meg kértem név emlékeztetöt is de még igyse enged be. már irtam nekik is de nyilván nincs garancia rá h vissza méltoztatnak irni,csak kiváncsi vagyok volt e valakinél most vagy régebben ilyen tapasztalat. és mi lett a vége?
2013. jan. 26. 18:23
 1/2 anonim ***** válasza:
engem simán beengedett. Régebben kb. 2 hétig anyáztam velük, mert szerintük hirtelen hiányossá vált a cím. Igen keményen kellett fellépni, mire képesek voltak a borsónyi agyukkal felfogni, hogy bizony a cím nem hiányos (város, irsz, utca, köztér-típus, házszám). Bocsánatot azóta se kértek, viszont nagy kegyesen megengedték, hogy a vatera használatával további bevételeket generálhassak nekik. Kedves tőlük, nem? :)
2013. jan. 26. 18:48
 2/2 A kérdező kommentje:
igen nekem is ez a bajom elöre is h hiába irok jönnek majd a hülyeségükkel h deee biztos h elnéztem egy betüt....
2013. jan. 26. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!