Bolond emberek jelentkezését várom. Ki tart velem?
Figyelt kérdés
Elkezdtem leírni a múltamat, de rájöttem, hogy azon már nem tudok változtatni és túl kell lépnem. Szóval kezdem ott, hogy 19 éves Borsod megyei lány vagyok. Szórakozni akarok, moziba, színházba menni, bulizni, csak beülni valahova beszélgetni, iszogatni, élvezni az életet, de egyedül nem megy. Van barátom, de jó lenne egy igaz barátnő is, akivel mindent megbeszélhetek. Eleinte zárkózott vagyok, sok idő kell, hogy kinyíljon a szám, ezért is megy nehezen a barátkozás. Fiúkkal mindig jobban kijöttem, szerettem velük lenni, olyan idióták, mint én (ez kell nekem, aki érti a hülyeséget és mindenben benne van) csak a végén mindegyik elkezdett érezni valamit irántam. Annyira nonszensz amúgy, hogy ide írok és olyat kérek, hogy barátkozzon velem vki. De társaságra vágyom, bolond emberekre :D2013. jan. 26. 17:54
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!