Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Na milyen volt az évnyitó?

Na milyen volt az évnyitó?

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 15:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
borzalmasan szar.
2009. szept. 1. 15:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nem voltam ott XD Itthon aludtam az ágyikómban délig :)
2009. szept. 1. 15:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
szétröhögtem magam..:D az udvaron szoktuk megtartani, beszélt az igazgató, barátnőm valamit ökörködött, of meg rázól,h "patrícia hagyd abba mert kiküldelek.." énmeg: "és ugyan hova küldi ki a tanárnő?:D" tanár csöndbe van.. "öö... be a suliba.." ezen röhögtem 15 percig:D
2009. szept. 1. 15:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Rossz, sütött a nap az igazgatónak meg befigyelt az asztalon a hűtött ásványvíz. Hülye hasonlatokkal kezde a beszédét mi meg azt figuráztuk ki, pl.: Ő modja, hogy "Magasabbak az épületeink, de kicsinyesebbek vagyunk". Mi mondjuk, hogy "Magasabbak az épületeink, de nincs benne felvonó." Ő mondja: Szélesebbek az autópályáink, de szűkültebbek vagyunk" (vagy valami ilyesmi). Mi mondjuk: "Szélesebbek az autópályáink, de nincsen leállósáv". Stb.
2009. szept. 1. 15:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
unalmas... igazgató sokat beszélt, mi ipkovics, vagy kicsoda is rohadt sokat. kicsilányok lilybabát énekeltek. a hangosítás borzalmasan szar volt. na most szted? :D
2009. szept. 1. 16:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én most új iskolába mentem, úgyhogy sok új dolog szakadt rám, még nem nagyon sikerült beilleszkednem a jól összeszokott közegbe, de próbálkozom. Amúgy utálom az évnyitókat, inkább aludtam volna, de nem volt vészes.
2009. szept. 1. 16:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
unalmaaaaaaas. majdnem megsültem meg minden szar..-.-" de hálaisten hamar vége lett mert igazgató állitólag bevolt rekedve.. de sztem csak lusta volt mert ott beszélt velünk elötte.. xD
2009. szept. 1. 16:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

nem volt vészes:D mondjuk ez most érdekelt egy kicsit,mivel új suli.Csak a suli udvaron igen igen sz.r volt,mert a kövek fel vannak jőve,és tűsarkúban elég sz.r volt ott ácsorogni:D Meg reggel hűvös volt,de amúgy nem volt gáz:D

de az utána lévő rész jobb volt.

14/L

2009. szept. 1. 17:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
mi végig röhögtük az egészet,mint minden évben,nekem jó volt :DD
2009. szept. 1. 17:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk hétfő este volt, 20 percig tartott, de a felét így is lekéstük mert eleve későn indultunk meg útépítés is volt xD Amúgy bemutatták a tanárokat, de sztem senki nem figyelr oda, mindenki beszélgetett meg röhögcsélt azt kész xD Persze normális kereteken belül :)
2009. szept. 1. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!