Mi a foglalkozásod? ötlet?
Figyelt kérdés
Tehát: Olyan foglalkozásokat, ötleteket kérnék amiket otthon lehet űzni. Pl.: fodrász. Az ok: Pedagógus végzettségemmel nem akarok elhelyezkedni, valami olyat szeretnék kitanulni (tanfolyamok) amivel itthon dolgozhatnék.Valamiféle szolgáltatásra gondoltam, amire egy kb. 2000 fős faluban vevők az emberek és talán meg lehet élni belőle(Győrtől nem messze lakom). Van munkahelyem de nagyon nem érzem jól ott magam (kereskedelem) és gondoltam ez jó megoldás lehet. Pl. még kutyakozmetika, de sztem az itt nem menne jól.Fodrász van a faluban. Nos, aki tud kérem segítsen, halmozzatok el ötletekkel :) (Üdv:24 éves lány)2009. szept. 1. 11:44
1/5 anonim válasza:
Szerintem ha megtanulsz varrni,és javításokat,alakításokat csinálsz,arra falun is van kereslet.
2/5 anonim válasza:
Online nyelvoktatás,kozmetikus,műkörmös,manikűr pedikűr,masszőr,tetoválóművész,természetgyógyász,jósnő,
biztosítási ügynök,internetes bróker,internetes operátor,könyvelő,szőnyegszövő,kosárfonó,internetes újságíró,bőrdíszműves,jógaoktató,ötvös és ékszerkészítő,idősgondozó ápoló,varrónő,cukrász(otthon is készíthetsz tortákat megrendelésre),grafológus,....
Most hítelen ennyi jutott eszembe,lehet hogy némelyik nem igazán jó ötlet,de te kérted hogy halmozzunk el:)))
3/5 anonim válasza:
nem akarok bunkó parasztnak tünni, de szerintem egy foglalkozás van, amit otthon üzhetsz, jól kereshetsz vele, és mindenhol vevők rá az emberek :D ahaaa, a legősíbbről beszélek
4/5 A kérdező kommentje:
:D Köszi, jó fejek vagytok!Várom a többit is, van fél évem hogy döntsek, mit akarok kitanulni, mi lenne jó ötlet. Jó mindegyik, mert akár még a butaságokról is eszembe juthat valami "építő jellegű".Szép napot!
2009. szept. 9. 19:03
5/5 A kérdező kommentje:
Ja, a legősibbet nem pazarolnám másokra, abból csak a párom kap.. :)
2009. szept. 9. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!