Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jártál szombaton iskolába?

Jártál szombaton iskolába?

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 11:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Igen! Minden második hét szombatján volt tanítás.Ha jól emlékszem 4 óra volt megtartva..
2009. szept. 1. 11:26
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Én még miden héten jártam.
2009. szept. 1. 11:44
 3/13 baranyi kálmanné ***** válasza:
85%
Igen jártam és ugy emlékszem a szűleim is dolgoztak szombaton.Ez a kádár rendszerbe volt a kőnyvek igyen voltak ha jo emlékszem.A kőpeny kőtelező volt.
2009. szept. 1. 12:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Igen.
2009. szept. 1. 12:18
 5/13 anonim ***** válasza:
80%

Én 1961-ben voltam elsős : NEM ingyen kaptuk a tankönyveket, bár elég olcsók voltak...

Az iskolaköpeny valóban kötelező volt, az első időkben randa vastag vászonból gyártották, később többféle fazonban kapható lett és könnyen kezelhető nylon anyagból is gyártottak köpenyeket.

Én még "váltott műszakban" jártam iskolába : egyik héten délelőtt, másik héten délután (olyan sok volt a gyerek, hogy csak így fértek be az iskolába).

Nálunk általános volt a 30-32-35 fős osztályok, a tanároktól mégsem hallottuk soha, hogy "nincs idejük ennyi gyerek mellett a gyakorlásra" (amit manapság naponta hangoztatnak a tanárok).

Akkoriban még szombaton is munkanap volt, a gyerekek is jártak iskolába, akkor ez természetes volt!

Később vezették be, hogy minden második szombat lett "szabad szombat", aztán meg mindegyik szombati nap...

2009. szept. 1. 12:19
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
Jártam. Sőt, jártunk úgy is, hogy egy hétig délelőtt, egy hétig délután! :DD
2009. szept. 1. 12:26
 7/13 A kérdező kommentje:

brutál

bevezesük most is?

2009. szept. 1. 12:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem tesóm tavaly így járt. Minden második szombaton és váltott műszakban, egyszer délelőtt, egyszer délután. :D
2009. szept. 1. 13:09
 9/13 anonim ***** válasza:
Én is jártam.És délelőtt,délután is.Szerettem a délutánt nagyon.A tanárok alig várták,hogy hazaengedhessenek.
2009. szept. 1. 14:13
 10/13 anonim ***** válasza:
az anyum még igen..én hála istennek nem
2009. szept. 1. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!