Hány éves kortól nevezed "öreg"-nek az embereket és miért?
Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 11:17
1/5 anonim válasza:
65-70 fölött.Akkor már sokan közülük nem munkaképesek,és betegek.Bár ebben is vannak kivételek.
2/5 anonim válasza:
a nálam 30 évnél idősebbeket. ez ugye minden évben változik akkor...:D
3/5 anonim válasza:
Nem tudok életkort mondani. Illetve talán a 75 már egy vízválasztó, de nem mindenkinél. Van ismerösöm aki 65, de nagyon tipptopp, és követi az világ dolgait, modern életfelfogást és egyáltalán nem mondanám öregnek. Az én anyukám pedig 55 éves, és elég maradi, bár öregnek őt sem mondanám, de "öregebb", mint akit elöbb említettem.
4/5 anonim válasza:
Az én nagymamám kor szerint "öreg",de szellemileg nagyon fiatal! Mai napig biciklizik,boltba jár,mos főz takarít,kerti munkát végez. Nem szed semmi gyógyszert,viszont sokat olvas nem hagyja el magát! 46kilós törékeny asszony,83éves és imádom!!!
5/5 anonim válasza:
Én is egy olyan 65-től húzom a határt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!