Több napja nem tudok aludni, legutóbb elolvastam egy fél könyvet mire bealudtam. Hajnali 3kor még közel sem vagyok álmos. Előző alkalommal 5órakor tudtam elaludni?
Figyelt kérdés
Nappal nem tudok aludni a teendők miatt. Valakinek valami ötlet, hogy tudok segíteni magamon?2013. jan. 25. 01:12
2/7 anonim válasza:
Ezeket a BK részeket nézd meg,tuti bealszol,míg megnézed az összes részt: http://www.youtube.com/watch?v=8zRYkoXD-eQ
3/7 anonim válasza:
nincs semmi gond, idővel jelzi majd a szervezeted h fáradt és akkor elalszol. Így megy ez néha.
4/7 anonim válasza:
Mit csinálsz napközben, hogy nem fáradsz ki?
5/7 anonim válasza:
miket csinálsz lefekvés előtt?
mert pl. bizonyos emberekre így hat a csoki, ugyebár a koffein is, tea és társai, késői vacsora és nasi, a nikotin, a tévé, a számítógép, esetleg valami gyógyszer (vény nélküli is lehet) mellékhatása... és még ki tudja, mi... szervezete válogatja...
nekem gyógyszermellékhatásként jelentkezik, próbálkozz még a meleg tejjel, bizarr, de beválhat... és a délutáni mozgás feszültséglevezetésnek hasznos...
6/7 A kérdező kommentje:
3. és 5. válaszolónak köszönöm és a 4es nek mondom, hogy a testem fáradt, de had mondjam így nem találok nyugalmat.
2013. jan. 25. 22:43
7/7 anonim válasza:
Akkor a lelked háborog valamin. Aludni, csak nyugodt lelkiállapotban lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!